یکی دیگر از ویژگیها و صفتهای مهم خداوند هادی بودن است. یعنی خداوند هدایتگری است که ما را به بهترین شکل ممکن به سمت آنچه که میخواهیم هدایت میکند و خب معمولا ما خداوند را اینگونه نمیبینیم و فکر میکنم خداوند فقط کارش امر و نهی کردن است. هدایت خدا با باور و توجه ما بسیار قدرتمندانه تر دریافت میشود و با رسیدن نشانه ها از راههای مختلف و به طرق مختلف ما را از سریعترین راه ممکن به خواسته ای که داریم میرساند و اساس این هدایت بینظیر و مطمئن در این است که خداوند در برگیرنده همه چیز است و این یعنی او هم میداند ما الان کجا هستیم، و هم میداند آرزو و خواسته ما کجاست و هم راه رسیدن به آن از کجاست

دانلود این فایل صوتی - حجم فایل: ۱۰/۵ مگابایت
3 پاسخ
  1. Star68
    Star68 گفته:

    به نام خداوند مهربان
    سلام
    درس این بخش: باور داشتن به این که خداوند مارو به سمت خواسته هامون هدایت میکنه چون همه چیز رو میدونه.
    خداوند عالم مطلق هست و هدایت مخصوص اوست.
    پس ما باید تسلیم هدایت خداوند بشیم تا به صورت خیلی عالی و لذت بخش و بدون عجله به خواسته مون برسیم
    با دونستن این مطلب وبا تمرکز روی خواستمون و اهمیت ندادن به شک و تردید ها مسیر برای ما روشن و روشنتر میشه یعنی
    با کنترل ذهنمون و منحرف نشدن تمرکزمون این هدایتها به ما میرسه.
    خداوند بهترین و مهربانترین هدایتگر نسبت به بندگانش است و لازمه ی بهره مندی از این هدایتهای بی نظیر توجه به خداوند است

    پاسخ
  2. حسین
    حسین گفته:

    عرض سلام و احترام خدمت جناب تقوی زاده بزرگوار، امیدوارم حالتون خوب باشه و ایام بر وفق مراد، با اجازتون می‌خواستم در مورد یکی دو موضوع با خدمتتون گفتگو کنم، یکی اینکه در فایلهای بسیار ارزشمندتون جای مباحثی که در زمینه ازدواج و روابط باشه خیلی کمه و بسیار مشتاقیم که از علم شما در این زمینه‌ها هم آگاه بشیم، موضوع دیگری که می‌خوام باهاتون در میون بگذارم در مورد ترس‌ها هستش، فایلی که مربوط به ترس صحبت فرمودین رو گوش کردم و بسیار هم عالی هستش، به نظرم می‌رسه که به یه نوع دوگانگی در این زمینه رسیدم، خب اساس وجود ترس در همه ما مراقبت از خود و حفظ حیات خود در برابر انواع خطرها هستش، خدایی که ما رو آفریده و این جسم مادی رو بهمون دهده، ما موظف به حفظ و مراقبت از اون هستیم، اجازه بفرمایید با یه مثال منظورم رو بیشتر روشن کنم، در بحث مدار‌ها من یادم هستش که فرمودین تا در مدار سلامتی، قدرت و اعتماد به خدا هستیم حتی اگر به طور مثال ویروس کرونا هم واره بدنمون بشه نمی‌تونه کاری بکنه و مریض نمی‌شیم، خب این ینی اینکه چون من در مدار قدرت، سلامتی، توجه به خدا و … هستم بدون هیچ پروتکلی، ماسکی، ایمنی برم جلوی بیمار کرونایی که داره سرفه می‌کنه؟ می‌دونین جناب تقوی زاده عزیز دوگانه‌ای که خدمتتون عرض کردم همینه، ما چقدر باید به ترسهامون بها بدیم؟ حد و مرز این ترسها چیه؟ آیا عاقلانس وقتی که من به خیر الحافظین بودن خدا امید و یقین دارم، چشامو ببندم برم تو اتوبان؟
    قبلا از توجه جنابعالی سپاسگزارم و از خدای بزرگ براتون آرزوی سلامتی و بهترین‌ها رو دارم.
    این مطالب رو تو اینستا فرستاده بودم خدمتتون فقط خواستم یادآوری کنم و از خدمتتون بپرسم که به طور ویژه در کدوم دوره، یا کدوم بخش از صحبت‌هایی که فرمودین پاسخ پرسش‌های بنده هستند؟
    ضمنا یه کلیپی تهیه فرمودین مبنی بر اینکه وقتی ثروت رو می‌خوایم باید با عمق وجودمون بخوایمش، ینی لذت و ضرورت کسب ثروت واسمون مثل نفس کشیدن باشه، خب جناب تقوی زاده عزیز اینجا موضوعی مطرح می‌شه و اون اینکه وقتی من می‌خوام ثروتمند بشم، خودمو وقف این مسیر کنم، به خانوادم نرسم، به تفریحم نرسم و خیلی چیزای دیگه و بشم مثل اون بنده خدایی که الانشم صاحب یکی از بزرگترین کارخانجات تولیدی دنیاس، و اسم نمی‌برم چون خیلی مشهورن، و فرمودن که من حتی تو مسافرت هم راجه به پول فکر می‌کنم، حتی با خانوادمم فرصت صحبت کردن ندارم، تو خاطراتشون نوشتن، خب توی زندگی که نمی‌دونیم بعد یه ساعت هستیم یا نه، نفسی که می‌کشیم رو مطمئن نیستیم که بتونیم بازدمش کنیم یا نه، به نظرتون عاقلانس که خودمونو وقف یه موضوع، حالا هر موضوعی، بکنیم و از سایر لذات زندگی بی بهره بذاریم خودمونو؟
    مثل همیشه ممنونم از حضورتون و عذر می‌خوام اگر متن عرایضم طولانی شد.

    پاسخ
    • گروه خود و خدا
      گروه خود و خدا گفته:

      با سلام و تشکر از شما همراه عزیز بابت لطف و محبتتون
      مطالب مهم و خوبی رو مطرح کردید…انشالله اگر فرصت باشه در برنامه‌هامون راجع بهش صحبت می‌کنیم چونکه نیاز هست مواردی بهتر دیده بشه تا این ابهامات برطرف بشن
      در ضمن در دوره‌های استفاده از قدرت و ثروت بیکران می‌تونید به راحتی و سریع‌تر به جواب برسید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *