افراد باخدا معمولا این جمله را خیلی میگویند: “راضی هستم به رضای خدا“. ولی هستند کسانی که با گفتن این جمله اصلا احساس قلبی خوبی نمیگیرند و فقط عادت کرده‌اند این جمله را بگویند. نکته قابل توجه و مهم احساس قلبی ماست که به این جمله واکنش منفی نشان میدهد که دلیل آن در انتخاب خدایی غلط و دروغین است. زیرا وقتی خدای ما با آرزوها و اهدافمان فاصله داشته باشد و ما مجبور باشیم از آرزوهای خود بگذریم تا به خدا برسیم حس قلبی خوب در ما ایجاد نمیشود درحالیکه راه رسیدن به خدای حقیقی اتفاقا از رسیدن به آرزوها و اهدافمان است و در این حالت گفتن راضی هستم به رضای خدا پر از حس خوب و شادی است.

دانلود این فایل صوتی - حجم فایل: ۶/۵ مگابایت
1 پاسخ
  1. Star68
    Star68 گفته:

    به نام خدا
    سلام
    در گذشته احساسم نسبت به این جمله این بود که مجبورم به چیزی که خدا میخواد راضی باشم و راه دیگه ای ندارم غافل از این که این خدا نبود که برای من سختی میخواست بلکه خودم بودم که زندگیمو برای خودم سخت کرده بودم.
    الان میدونم که خدا اصلا حتی برای یک لحظه برای من سختی و ناراحتی نمیخواد بلکه اون میخواد من در خوشبختی کامل زندگی کنم.
    پس هر دوی ما یک چیز رو میخواهیم پس من راضی هستم به رضای خدا.
    هر خواسته ای که من دارم رو خدای من در ذهن من گذاشته و الان هم هدایتم کرده تا طریقه ی صحیح بدست آوردن اون رو یاد بگیرم.
    این باور که نزدیک شدن به خداوند با ترک خواسته هایمان ممکن هست باور اشتباهی است که اتفاقا خداوند حتی بیشتر از خود ما دوست داره که به خواسته هامون برسیم و به همین خاطر ، هم امکاناتش رو برای ما فراهم کرده وهم توانایی رسیدن به خواستهامون رو به ما داده.
    و اگر در مواقعی که ما در راه رسیدن به خواستمون به بن بستی رسیدیم نگرش ما این باشه که چون خداوند خودش این خواسته رو به دل ما انداخته و برای رسیدن به اون مارو هدایت کرده و همیشه خیر و خوبی برای ما میخواد نه رنج و سختی پس در این نرسیدن حکمتی وجود داره که در رشد ما تاثیر بسیاری داره و یا این بهانه ای بوده برای رسیدن به یک خواسته ی بزرگتر و بهتر.
    هرگز نباید فکر منفی به ذهنمون وارد کنیم و همیشه در هر موقعیتی یادمون باشه که مثبت نگر باشیم تا اتفاقات خوبی رو تجربه کنیم.
    واین که در شناخت جایگاه خداوند همواره تعادل رو حفظ کنیم.نه افراط کنیم نه تفریط .
    با یکبار و دوبار به این مهارتها دست پیدا نمیکنیم بلکه باید در راه یاد گیری استمرار داشته باشیم.

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *