سوال مرداد ماه ۱۳۹۹ – دوره چهارم

تقریبا همه ما میدانیم و تجربه کرده ایم که عجله کار شیطان است. ولی به راستی چه توضیح مناسب و دلیل منطقی برای آن با توجه به قوانین کائنات وجود دارد؟ چرا اگر ما در عجله کردن قرار بگیریم سریعا نتایج ما منفی و بد خواهند شد؟

نحوه ارسال پاسخ سوال‌ها برای ما

شما دوست عزیزی که علاقه‌مند به شرکت در این مسابقه هستید میبایست پاسخ خود را به‌صورت متنی در پایین همین صفحه در بخش دیدگاه‌ها (کامنت) برای ما نوشته و ارسال کنید.

  1. شما حداکثر تا تاریخ ۹۹/۵/۲۷ برای ارسال پاسخ خود فرصت دارید. بعد از این تاریخ به هیچ عنوان به پاسخهای ارسالی ترتیب اثر داده نخواهد شد.
  2. بعد از نوشتن پاسخ خود در بخش دیدگاه‌ها و ارسال آن (دکمه فرستادن دیدگاه)، پاسخ شما تا روز اعلام پاسخ اصلی، در این صفحه غیرقایل مشاهده خواهد بود. ولی بعد از انتشار پاسخ اصلی همه پاسخهای ارسالی در این صفحه برای همه کاربران  قابل مشاهده خواهند شد. (بنابراین از اینکه بعد از ارسال پاسخ خود نمی توانید آن را در سایت مشاهده کنید نگران نباشید زیرا پاسخ شما به دست ما رسیده است.)
  3. لطفا حتما ابتدا خلاصه ای از پاسخ اصلی خود را ارسال کنید سپس توضیحات لازم را بنویسید.
  4. در پاسخ شما حتما میبایست اسم و فامیلتان ذکر شده باشد.

جایزه افراد برنده در مسابقه مرداد ماه ۱۳۹۹

به بهترین پاسخ ارسالی که دربرگیرنده توضیحاتی کافی و جامع باشد جایزه نقدی ۵۰۰ هزار تومانی تعلق خواهد گرفت که مستقیما طبق روال مسابقه های ما به حساب شخص برنده واریز خواهد شد.

اگر تعداد افرادی که پاسخ صحیح را ارسال کرده اند زیاد باشد به همه آنها (به غیر از شخص برنده اصلی) کد تخفیف های ۵۰۰ هزارتومانی خرید محصولهای آموزشی سایت خود و خدا تعلق خواهد گرفت.

“فراموش نکنیم در واقع همه ما با بالا بردن آگاهی خود برنده هستیم و نتایج مثبت آن را در زندگی خود خواهیم دید.”

به زودی پاسخ اصلی سوال مطرح شده در این دوره در همین صفحه قرار خواهد گرفت…

پاسخ سوال مسابقه مردادماه ۱۳۹۹ از زبان سید سعید تقوی زاده. لطفا ویدئوی زیر را تماشا کنید.

فایل صوتی پاسخ مسابقه:


برنده جایزه نقدی ۵۰۰ هزار تومانی این دوره: سرکار خانم فاطمه معزالدین

اسامی دیگر برندگان عزیز این دوره

آقایان:

حسین پرچکانی

رامین مدرسی شریف

خانم ها:

بتول حساویان

مریم فتحی

فرانک مقیم

مرجان قنادی

زهره سلطانی

وجیهه دوستار

سعیده زارعی

عزیزانی که اسامی آنها در بالا ذکر شده برنده کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومانی خرید محصول های آموزشی سایت خود و خدا شده اند که کد تخفیف آنها به ایمیل آنها ارسال خواهد شد. و همزمان در کانال تلگرام خود و خدا هم اطلاع رسانی می شود. (ارسال کدهای تخفیف معمولا چند روزی زمان خواهد برد)

اشتراک در
اطلاع از
guest
70 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Star68
5 ماه قبل

سلام خدمت استاد گرامی
من از این مبحث زیبا و مفید که نکته‌های با ارزشی درونش بود و اتفاقا بهش نیاز هم داشتم بسیار استفاده کردم و لذت بردم.
بی‌نهایت سپاس‌گزارم.🌷

منيژه جليلي
منيژه جليلي
4 سال قبل

مثبت اندیشی

رامین مدرسی شریف
رامین مدرسی شریف
4 سال قبل

پاسخ مسابقه مرداد
رامین مدرسی شریف
به نظر من، عجله یعنی باور به محدودیت. اما میدانیم که در این دنیای بیکران، هیچ چیز محدود نیست و از هر چیزی به مقدار بی نهایت و کافی وجود دارد. عجله برای اینکه فلان موقعیت را از دست ندهم،
یا عجله در مورد اینکه اگر دیر برسم فرصت را از دست خواهم داد، فقط و فقط از باور به محدودیت و نیز عدم اعتماد به خداوند بزرگ، ناشی میشود.
وقتی موفقیت را به یک موقعیت خاص وابسته بدانیم، خودمان را از بی نهایت موقعیت دیگر محروم میکنیم. وقتی به خدای بی نهایت باور داشته باشیم دیگر از محدود بودن فرصت نگران نمیشویم و عجله برای ما بی معنی خواهد بود. و مطمئن خواهیم بود که خواسته ما آرام آرام به سمت ما در حرکت است. پس به نوعی میتوان گفت که عجله یعنی نگاه کفر آمیز. اما وقتی باور داریم که موفقیت شانسی نیست، اگر این نشد اصلا ناراحت یا نگران نیستم چون وابسته به این شرایط نیستم. بطور مثال وقتی با کسی آشنا میشویم و تصور میکنیم که این شخص بهترین گزینه برای ازدواج است، اگر عجله کنیم ممکن است خود را از موقعیتهای بهتری که امکان دارد بعدا به سراغمان بیایند، محروم کنیم. زیرا در آن لحظه موقعیتهای دیگر در صفحه رادار ما نیست و ما نمیبینیم و فکر میکنیم همین مورد بهترین است. و یا موقعی که برای خرید وسیله ای اقدام میکنیم، بسیار پیش آمده است که وقتی عجله میکنیم و از اولین مغازه میخریم، در اکثر اوقات اگر دوری بزنیم میبینیم که در مغازه دیگری همان وسیله با قیمت و کیفیت مناسبتری موجود بوده است و ما عجله کردیم و مورد بهتر را از دست داده ایم. و از همه مهمتر در این مواقع احساسمان بد میشود که چرا عجله کردیم و موقعیتها را از دست دادیم و حس بد هم یعنی اتفاق بد. اما اگر دارای حس خوب و باور به این موضوع باشیم که قرار است بهترین موقعیتها در بهترین فرصتها نصیب من شوند، هرگز در هیچ موردی عجله نخواهیم کرد. اگر به خداوند یکتا اعتماد و ایمان داشته باشیم، میدانیم او دانای کل است و به زمانبندی اش نیز اعتماد خواهیم کرد و هرگز نخواهیم خواست که الان باید فلان کار انجام شود بلکه به خدا توکل کرده و صبر خواهیم کرد تا در بهترین زمان بهترین اتفاقات برایمان بیفتند. در این صورت است که ما هرگز دچار احساس بد نخواهیم شد و در نتیجه هر اتفاقی برایمان پیش بیاید خیر و خوبی خواهد بود.

فاطمه معزالدین
فاطمه معزالدین
4 سال قبل

به نام خداوند داناییها
معنای لغت عجله در فرهنگ فارسی معین، شتاب کردن، تندی، شتاب، و سرعت آمده است. از آنجا که همه چیز در دنیا به صورت جفت وجود دارد پس شتاب گرفتن و سرعت داشتن یا به عبارت دیگر عجله کردن هم می تواند به صورت جفت باشد و دو حالت کلی داشته باشد. یک حالت آن که شکل مثبت و یا original شتاب گرفتن است از احساس خوب، ذوق و شوق، اطمینان داشتن و باور شخص به رسیدن به هدفش سبب می گردد و حالت دیگر آن که همان شکل منفی و یا fake شتاب گرفتن است از احساس ترس، شک و تردید، باور نرسیدن به هدف، و عدم اطمینان شخص پدیدار می گردد. بنابراین در مورد بررسی عجله کردن یا سرعت گرفتن در ابتدا مهمترین کار، توجه به ریشه عجله کردن و تشخیص صحیح محرک و ایجاد کننده آن است. در توضیح کاملتر برای تشخیص صحیح ریشه عجله کردن، می توانیم به نکات زیر توجه کنیم: اگر شخصی از ابتدا با احساس امنیت و آرامش اقدام به انجام کاری کندو در این حس خوب و احساس اطمینان درونی تا حدی به ثبات هم برسد سپس در مرحله بعد ، انجام کارش را آغاز نموده و آرام آرام با مهارت بیشتر کارش را پیش برده و طبیعتا با سرعت بیشتری کارش را ادامه دهد این شخص بر اساس قوانین، در حال طی کردن قانون تدریج و تکامل است و آرام آرام خودش را به مرحله شتاب و تصاعد می رساند و در این حالت است که افراد دیگر او را در حال عجله کردن و شتاب داشتن می بینند. لازم به ذکر است که این شخص در تمام مراحل، باور قوی نسبت به رسیدن به هدف و نتیجه لازمش را در خود دارد و با احساس خوب و اطمینان، خودش را به مرحله شتاب گرفتن رسانده است . براساس قوانین انرژی از انجا که همیشه مشابه کنار مشابه قرار می گیرد ، مشابه احساس خوب و احساس اطمینان و باور درونی نیز باید نتیجه ای خوب و مثبت باشد بنابراین این شخص با چنین شتاب گرفتنی به نتایج مثبت و دلخواه و به عبارت دیگر به احساس خوب بیشتر می رسد. اما در مورد نوع منفی شتاب و سرعت گرفتن که در اصطلاح عموم جامعه به صورت عجله کردن به آن اشاره می شود ، شخص از ابتدا با داشتن احساس باور به نرسیدن و نتوانستن به رسیدن به هدف ،آغاز به انجام کارکرده و در درونش حس ترس نشدنی بودن آن کار و یا احساس کمبود وقت و احساس کافی نبودن و عدم فراوانی خواسته اش را در درون خود دارد. همراه با داشتن این احساسات منفی ، از آنجا که احساس می کند زمان کافی در اختیار ندارد و یا به فراوانی و موجود بودن خواسته اش اطمینان ندارد و در نتیجه در رسیدن به خواسته اش شک و تردید احساس می کند اقدام به انجام بسیار سریع و شتابزده ( یا به اصطلاح، عجله کردن) می نماید و باز هم بر اساس قوانین انرژی ، مشابه کنار مشابه قرار می گیرد و مشابه احساس ترس و شک و تردید ، نرسیدن به هدف و خواسته می باشد.
اگر هم بخواهیم از منظر قانون مدارها به این موضوع بپردازیم : با عجله داشتن و بیان اینکه چرا خواسته ما هنوز برای ما پدیدار نشده؟!، چرا هنوز نرسیده؟!، و چرا دیر شده است؟! در حال فرستادن ارتعاش منفی و ارتعاش عدم باور و به عبارت دیگر در حال فرستادن ارتعاش منفی به این جهان هستیم بنابراین در مدار صحیح و مناسب برای رسیدن به خواسته مان قرار نگرفته ایم وبا فرستادن چنین ارتعاشاتی خودمان را از مدار خواسته مان دور نموده ایم. بنابراین در این حالت می توان انتظار نرسیدن به خواسته و یا انچه که شیطان همیشه برای ما می خواهد( محروم بودن از نیکی ها و رسیدن به بدیها و شر ) را داشته باشیم.
در اینجا می خواهم توضیحاتم را با چند روایت از پیامبر اسلام ( ص) به پایان ببرم: صبر از خداوند و عجله از شیطان است.
روایت دیگری از ایشان: عجله و شتاب، مردم را هلاک کرده و اگر مردم دارای تانی و خویشتن داری بودندهیچ کس به هلاکت نمی رسید.
و: عجله در کار خیر، نیکوست.
به دور از عجله و موفق باشید.
فاطمه معزالدین

صالح نيل چيان
صالح نيل چيان
4 سال قبل

به نام خدا
سلام خدمت استاد تقوى زاده عزیز.

(شیطان یعنى عدم آگاهى و درک از قوانین الهى ،یعنى عدم آگاهى و درک ما از خدا و قوانین او)

عجله یکى ابزارهاى (شیطان )براى نقض قانون تکامل مى باشد.
عجله نقطه مقابل قانون رشد و تکامل است.

خداوند این جهان را بر اساس قانون خلق کرده که یکى از این قوانین قانون تکامل است ،به این معنى که هر چیزى با سیر تکامل خودش به رشد رسیده.
ما در هر کارى باید از طریق قانونش عمل کنیم.

مثال:
ما براى رسیدن به خواسته هایمان باید از قانون رشد و تکامل با استفاده از مکانیزم صبر و ایمان تبعیت کنیم

ما براى رسیدن به خواسته ها و ارزوهایمان در مسیرى قرار مى گیریم که باید از درون رشد کنیم،بزرگتر شویم ،تجربه کسب کنیم و صبر و ایمان خود را قوى تر کنیم.کسى که این رشد و تکامل را سپرى نکند و به قانون رشد و تکامل اگاهى نداشته باشد،با عجله کردن علیرغم نگرفتن نتیجه مثبت ،نتایج منفى گرفته و باعث زیان مى شود.
و به اصطلاح عجله کار شیطان است.

نقض قانون = نرسیدن به خواستهایمان

نرسیدن به خواستهایمان =
نا امیدى و بى ایمانى

تجربه شخصى در این مورد:

این دنیا به زیبایى و به طور دقیق به هم تنیده و در ارتباطه.
من این موضوع رو در رسیدن به خواسته هام درک کردم.هر موقع به خواسته اى رسیدم و در کل و از بالا به موضوع نگاه کردم دیدم چه عواملى،دور و نزدیک در ارتباط بودند و همه مثل تکه هاى پازل در زمان و مکان مناسب (نه یک هزارم ثانیه دیر تر نه زودتر)به هم رسیدند.
و فهمیدم که عجله کردن کاریست بیهوده و مسیر باید طى شود.

ممنون از زحمات بى دریغ و خالصانه شما استاد عزیز.

صالح نیل چیان

بتول حساویان
بتول حساویان
4 سال قبل

خلاصه:عجله و شتاب نفی قانون تدریج وتکامل وتوضیح جفت بودن ; عجله که باعث احساس منفی،باورمنفی واتفاقات شرایط و وقایع منفی میشود.
عجله کاری نا پسند و یکی از ویژگی های شیطان است، شیطانی که هیچ وقت صلاح ما را نخواسته و همواره در پی گمراه کردن ماست.
در معنای لغوی عجله کردن یعنی شتاب داشتن در رسیدن به هدف ونتایج (زود سریع اسان)و عدم داشتن صبر وحوصله؛عجله کردن اگر کانون توجه فرد باشد باعث میشودکه عجله بیشتر وبیشتر درزندگی فرد نمود کند درعجله کردن من ب چه چیزی توجه میکنم ؟
تکرارنکندهایی مثل نکند دیر به کارم برسم .و نکند موفق نشوم،اگر دیر برسم ازکارم اخراج می شوم و همین اگر های منفی درذهن است که باعث می شود کانون توجه ما گردد و نقاط منفی را به خود جذب کنیم ومشابه همین را دریافت میکنیم و طبق قانون جذب به هر آنچه که توجه کنیم همان را در زندگی خواهیم دید و نقطه مقابل عجله که صبر و بردباری است از ما دور و کمرنگ تر می شود، عجله در هر کاری باعث اضطراب و استرس بیش تر می شود و فرد دیگر تمرکزی برای درک صحیح شرایط و تصمیم درست ندارد به همین خاطر است که توصیه می شود دست از عجله برداریم و در هر کاری خوب جوانب را بسنجیم.
دست یافتن به خواسته ها واهداف نیازمند صبوری و پشتکار می باشد و با عجله نمی توان به آن دست پیدا کرد وبایدطبق قانون تدریج وتکامل گام برداشت، پس شایسته است که در هر کاری صبوری کنیم و نا امید نشویم واحساس بد ناشی ازآن را ب احساس خوب مبدل کنیم.خداوند و کاینات سراسر خیر وخوبی هستند بنابراین عجله ک احساس منفی دربردارد نمیتواند خیر باشد وازشیطان است
عجله کردن در خیرات و نیکی ها و اعمال صالح ،امر پسندیده ای است و قرآن و سنت نیز آن را مستحب گردانیده است .قرآن کریم در مواردی عجله کردن را ستایش می کند از جمله :
 « أُوْلَئِکَ یُسَارِعُونَ فِی الْخَیْرَاتِ وَهُمْ لَهَا سَابِقُونَ » مؤمنون ۶۱.
«آنان که در کارهای نیک عجله می ورزند و آنانند که در انجام آنها سبقت می جویند .»
شیطان می خواهد که فرد رابه عجله بیندازد و به دنبال آن باعث می شود که احساس منفی نگرانی تشویش اضطراب استرس را داشته باشند و توجه و تفکربه اگر های منفی باعث می شود که طبق قانون جذب اتفاقات منفی و وقایع منفی برای فرد رخ دهد احساس بد فرددر هنگام عجله کردن باعث می شود که از مسیر اصلی وهدف دور شودو اتفاقات ناخوشایندی رخ می دهد که تکرار این ها باعث می شود باور منفی ایجاد شود و به طور کلی از خواسته اصلی دور شود وفرد عجول چون که به زمان زیاد باور ندارد در واقع باور فراوانی در او کم است و معتقد است که زمانی ندارد و باید سریع حرکت کردو دچار پیامدعجله (یاس ناامیدی اتلاف وقت وانرژی غصه پشیمانی و شک وتردید)می شود.
زمانی که احساس خوبی داشته باشیم و زمانی که نشانه خوبی را برای رسیدن به هدف داشتیم باید در انجام آن شتاب کنیم که بعد مثبت عجله می باشد در واقع میتوانم درآخر این رااضاف کنم که خیلی ازگناهانی مانند قضاوت کردن ودروغ گفتن را ب همین عجله ربط داد ویکی ازدلایل رانده شدن شیطان هم به دلیل عجله ای ک داشت بوده است ودر واقع عجله نوعی کلک ذهنی است که شیطان ب نفع خود ازآن برای گمراهی انسانها استفاده میکند

سیاوش
سیاوش
4 سال قبل

دلیل اشتباه بودن امر عجله را با توجه به ضرب المثل مربوطه می‌توان از قانون تکامل برداشت نمود.
یکی از مهم ترین و بدیهی ترین قوانین کائنات قانون تکامل می باشد به این معنا که هر اتفاقی فرایندی دارد وباید مراحل رشد خود را طی کند. اگر بخواهیم چند مثال ملموس از طبیعت بزنیم می‌توان گفت:
یک جنین باید چرخه تکامل ۹ ماهگی خود را طی کند و اعضای بدنش تکامل لازم را یافته و در ماه نهم به دنیا بیاید اگر مثلا در ماه سوم به دنیا بیاید تکامل لازم را طی نکرده و حیات برایش مقدور نخواهد بود. در مثال دیگر ما یک میوه را در نظر می‌گیریم برای آنکه میوه مورد نظر مطلوب ما باشد باید تکامل خود را طی کرده باشد یعنی ابتدا شکوفه، لقاح، ایجاد تخم و رشد قسمت های مختلف گل و درنهایت ایجا میوه مطلوب ما و مثال های دیگر…
و در مورد ما انسان ها کائنات زمانی خواسته ی مورد نظر مارا به ما اعطا می‌کنند که تکامل خود را طی کرده باشیم وشایستگی لازم را به دست آورده باشیم اما عجله ما این نشانه را دارد که ما تکامل را طی نکرده یعنی آن احاطه علمی و قدرت لازم را به دست نیاورده باشیم که اغلب منجر به شکست می‌شود و کائنات خواسته ی مارا به ما نمیدهد.
خداوند نیز بار ها در قرآن عجله را مذموم دانسته و پیامبران را به خاطر عجله مذمت نموده است. مثلا عجله حضرت موسی برای رفتن به کوه طور و دیدار خداوند(هرچند به قصد جلب رضایت خدا بوده)(طه ۸۳ و ۸۴) و همچنین عجله و پرسش های مکرر از حضرت خضر مذموم دانسته شده(کهف ۶۵-۷۲، ۷۴،۷۵،۸۲)

فاطمه دارابی
فاطمه دارابی
4 سال قبل

فاطمه دارابی
چون همیشه چیزای خوب با صبر و حوصله به دست میان
عجله باعث میشه که از خیلی از کارامون پشیمون بشیم و خیلی دیرتر به خواستمون برسیم یا اصلا نرسیم
عجله مارو از مسیر رسیدن به هدفمون دور میکنه و در نهایت باعث نا امیدی میشود

مریم فتحی
مریم فتحی
4 سال قبل

به نام خدا
پاسخ سوال مسابقه مرداد ماه ۹۹
مریم فتحی
به نظر من میتوان به این سوال از ابعاد مختلفی پاسخ داد. طبق قوانین جذب که یاد گرفته ایم، میتوان با استفاده از چند قانون به این نتیجه رسید که آیا عجله کار خوبی است یا خیر. البته به نظرم طبق قانون جفت بودن همه چیز، عجله هم جفت است. یعنی هم عجله خوب داریم هم عجله بد. به عبارت بهتر اگر عجله ما ناشی از احساس خوب و باور رسیدن به خواسته و قرار گرفتن در یک قدمی خواسته باشد، شاید از نظر دیگران ظاهرا عجله باشد اما چون حس درونی ما خوب است و در بکگراند این عجله اتفاقات خوبی قرار گرفته است، این عجله، عجله خوب است. اما اگر در بکگراند عجله، هیچ احساس خوب و باوری (و کار ذهنی) وجود نداشته باشد و صرفا عجله در کار فیزیکی و تلاش بی حاصل باشد میتوان گفت که این عجله، عجله بدی است و این نوع عجله واقعا کار شیطان است. حال در ادامه درمورد این عجله (که هیچ کار فکری و احساس خوب و باوری درموردش انجام نشده است) بیشتر توضیح میدهم. اگر انسان عجله کند میدانیم که آرامش درونی و احساس خوبی نخواهد داشت و بیشتر تشویش وجودش را فرا میگیرد. و هنگامی که آرامش نداشته باشد یعنی توافق و نظم درونی ندارد. یعنی به عنوان حاکم، هر حکمی هم بدهد، بقیه قسمتهای ذهن و وجودش از او اطاعت نکرده و با خودش هماهنگی و هارمونی نخواهند داشت و به مقاومت و مخالفت با او برخواهند خاست. و در این صورت نتیجه نیز نتیجه رضایت بخشی نخواهد بود. طبق قانون بینهایت بودن همه چیز، هیچ چیزی هیچ جایی تمام نخواهد شد. پس عجله در هیچ کاری معنایی ندارد. چه بسا بسیاری از اوقات، موقعیت و فرصت بهتری در انتظار است و ما در آن لحظه از آن آگاهی نداریم. و چون همه چیز در درون ماست و اگر مسئله ای در درون حل شود، در بهترین فرصت نیز در بیرون، نمود و واقعیت پیدا خواهد کرد. و طبق قانون جذب مشابه ها، چون در عجله کردن، آرامش و حس خوب وجود ندارد، پس در هر موردی که عجله کنیم، اتفاق خوشایندی نخواهد افتاد. همانطور که میدانیم ما دارای دو بعد متراکم (جسم) و غیرمتراکم (ذهن) هستیم‌. و اگر با ایجاد حس خوب و باور و تصویرسازی و تکنیکهای دیگر بتوانیم بعد غیرمتراکم خود را در جایی که میخواهیم نگه داریم، در این صورت عجله مفهومی ندارد زیرانتایج دیر یا زود در واقعیت زندگیمان نیز ظاهر خواهند شد پس باید صبور باشیم. در غیر این صورت چون باور و اطمینانی نداریم که به خواسته مان خواهیم رسید، با عجله به هیچ نتیجه ای نمیرسیم. همچنین طبق قانون تصاعد و شتاب در تغییر باورها، هر چه ما بیشتر بر روی خواسته مان متمرکز شویم، رفته رفته باورمان نیز تصاعد و شتاب خواهد گرفت و زودتر به خواسته مان خواهیم رسید. اما اگر از همان ابتدا که هنوز شتاب نگرفته ایم عجله کنیم، باعث میشود نتوانیم بصورت کامل کانون توجه مان را روی خواسته مان قرار دهیم و بنابراین هیچ نتیجه ای عایدمان نمیشود و بدتر دلسرد میشویم. قانون دیگری که داریم به نام قانون تدریجی و تکاملی بودن همه چیز، که از نظر من مهمترین دلیل کار شیطان بودن عجله هم این قانون است. طبق این قانون، هر چیزی به تدریج و در زمان مناسب خود، اتفاق خواهد افتاد. و این امر در همه چیز صادق است. و اگر چیزی تدریج و تکامل خودش راطی نکرده باشد، یا نتیجه ای نخواهد داشت یا اگر هم به نتیجه برسد، نتایج به سرعت از بین خواهند رفت. اگر طبق این قانون عمل کنیم، هرگز دلسرد نمیشویم و اشتباه نمیکنیم. و لازمه عمل به این قانون، صبر کردن و عجله نکردن است. و نتایج به صورت آهسته و پیوسته از راه خواهند رسید. اگر باور کنیم که خواسته مان همین الان اتفاق افتاده است و به زودی در واقعیت نیز نمود پیدا خواهد کرد، عجله ای نداریم زیرا اگر عجله کنیم یعنی باور نکرده ایم که به خواسته مان، الان و در همین لحظه رسیده ایم و تنها منتظریم که در واقعیت زندگی مان نیز آن را مشاهده کنیم. بطور مثال کسی که به دنبال کسب ثروت فراوان است باید مراحلی را طی کند تا به آن برسد. مثلا ابتدا تصویرسازی و باور سپس ایده(ها) بعد نشانه ها و در نهایت پس از مدتی رسیدن به خواسته. اگر این مراحل طی نشود و از ابتدا عجله کند که باید من سریع ثروتمند شوم، چون این امر هرگز اتفاق نخواهد افتاد، ناامید و ناراحت میشود و نه تنها به هیچ ثروتی نمیرسد، بلکه اتفاقات و نتایج بدی ظاهر میشود.

هادی گرمابی قرچگ
هادی گرمابی قرچگ
4 سال قبل

AsheGhe ketab Wa, mo’tade mootale’am:
بــاســلــام هــادے گــرمــابــے(قرچگ) هــســتــم ازروســتــاے گــرمــاب بــزرگ شــهــرســتــان نــیــشــابــور
ســوالــ؟
چــرا عــجــلــه کــردن کــار شــیــطــان اســتــ؟
اول از هــمــه بــایــد بــه ریــشــه کــلــمــه شــیــطــان یــا چــه مــفــهــومــے در ایــن کــلــمــه اســت پــے بــرد
شــیــطــان از شــیــطــنــت یــا کــوچــیــک بــودن عــاجــز بــودن مــیــاد نــاتــوان بــودن

ولــے درصــورتــے ک بــتــوان کــنــتــرل یــا افــســار ذهــن رو بــا مــطــالــعــه و آگــاهــے جــورے بــرنــامــه ریــزے کــرد ک دســتــور نــده هــر کــارے ک مــنــجــر بــه نــابــودے مــیــشــه رو انــجــام داد

ودر صــورت نــبــودن انــرژے پــاک خــداونــد در قــلــب انــســان شــیــطــان در وجــود انــســان پــررنــگــتــر اســت ک فــرمــان مــیــده عــجــلــه کــن عــجــلــه کــن در هــر مــوردیــ

شــیــطــان از طــریــق ذهــن بــا انــســان در ارتــبــاط اســت
ولــے خــداونــد از طــریــق قــلــب و احــســاس آرامــش

کــل آمــوزشــهــاے اســتــاد تــقــوے زاده در هــمــیــن جــمــلــس ک بــا اســتــفــاده از آگــاهــے و عــلــم از طــرق ذهــن آگــاه یــا مــنــطــقــمــون بــرروے ذهــن نــیــمــه هــشــیــار مــون جــورے بــرنــامــه ریــزے کــنــم ک حــضــور شــیــطــان کــمــرنــگ وکــمــرنــگــتــر شــود و خــداونــداز طــریــق احــســاس و نــشــانــه هــا مــارو هــدایــت کــنــد ب مــســیــرهــاے مــوفــقــعــیــت بــیــشــتــر

بــاتــشــکــر فــراوان

سجاد محمدی
سجاد محمدی
4 سال قبل

پاسخ مجمل:۱-مفهوم عجله و شتابزدگی در طبیعت مثل اینست که انسان میوه را پیش از رسیدن و قابل استفاده شدن از درخت‏ بچیند،کاری که نتیجه‏اش ضایع شدن میوه یا کم شدن فایده آن است.یا این که قبل ازآمادگی زمین،بذر افشانی کند که نتیجه‏ اش نابودی بذر یا کاهش محصول خواهد بود.
۲-این ویژگى انسان (عجول بودن) مانند هواى نفس و تمایلات درونى، نیروى‏
سازنده ‏اى است که اگر تعدیل شود، در مسیر سعادت انسان قرار خواهد گرفت که در این صورت از حالت ویرانگرى خارج مى‏شود؛ درست شبیه سیلابى است که از دامنه کوه سرازیر مى‏شود، گرچه ظاهرش ویرانگر است، اما اگر به وسیله سدها مهار شود، سرچشمه عمران و آبادى و روشنایى مى‏گردد..
پاسخ تفصیلی:۱-عشق آتشین به یک موضوع، افکار سطحى و محدود و گاه سیطره هوى و هوس بر انسان و خوشبینى بیش از حد به یک مطلب عوامل عجله و شتابزدگى در کارها است و از آنجا که بررسى هاى سطحى و مقدماتى غالباً براى پى بردن به حقیقت یک امر و سود و زیان آن کافى نیست معمولاً عجله و دستپاچگى در انجام کارها موجب ندامت، خسران و پشیمانى است؛ تا آنجا که در آیه ۱۱ سوره «اسراء» مى خوانیم: (انسان همان گونه که نیکى ها را طلب مى کند، به خاطر دستپاچگى و عدم مطالعه کافى، به طلب بدى ها برمى خیزد)؛ «وَ یَدْعُ الإِنْسانُ بِالشَّرِّ دُعاءَهُ بِالْخَیْرِ»، (چرا که انسان ذاتاً عجول است)؛ «وَ کانَ الإِنْسانُ عَجُولاً».
۲-طبیعت در کارهایش عجله ندارد ودر عین حال همه کارهای طبیعت تمام وکمال به سرانجام میرسد مثل آفرینش زمین وآسمان که خداوند طبق آیات قرآن در ۶ روز انجام شد درحالی که خداوند قدرت مطلق است و میتوانست در لحظه آنها را خلق کند”خداوند متعال می فرماید: « وَ لَقَدْ خَلَقْنَا السَّماواتِ وَ الْأَرْضَ وَ ما بَیْنَهُما فی سِتَّهِ أَیَّامٍ وَ ما مَسَّنا مِنْ لُغُوبٍ ــ ما آسمانها و زمین و آنچه را در میان آنهاست در شش روز آفریدیم، و هیچ گونه رنج و سختى به ما نرسید.» ( سوره ق:۳۸ )”
۳-افراد هوشیار و مدیر و مدبر کسانی هستند که با صبر و حوصله در انتظار فراهم شدن مقدمات می‌باشند که بعد از فراهم شدن، بدون درنگ اقدام به انجام کار می‌کنند و تا رسیدن به مقصود از پای نمی‌نشینند.
به همین دلیل «عجله و شتاب» به معنی اقدام کردن به کارها، قبل از این که زمینه‌ها و مقدمات لازم آن کار فراهم شود، از صفات رذیله شمرده شده و «صبر» و «بردباری» که نقطه مقابل آن است از فضایل اخلاقی به شمار می‌آید.

فاطمه
فاطمه
4 سال قبل

با سلام و تشکر از کانال خوبتون.بنظر من وقتی عجله میکنیم ،ایمان به نعمتهای خدا که همواره در زمان مناسب حال ما از طرف خدا به بندگانش میرسه رو نداریم .و میترسیم .شیطان از طریق این ضعف انسان که عجول است متاسفانه استفاده میکند.و همواره انسان عجول چون نمیتواند صبر کند فرصت اندیشیدن درست را از دست میدهد.خدا میفرماید از صبر کمک بگیرید تا ظفر یابید.ممنون

علی باباحسنی
علی باباحسنی
4 سال قبل

بسم الله الرحمن الرحیم
عرض سلام و ادب و احترام خدمت استاد تقوی زاده عزیز.
با پاسخ به پرسش مرداد ماه در خدمت شما هستم.
نام من علی بابا حسنی هست.
پرسش شما در باره عجله کردن هست که چرا این کار خلاف قانون کائنات هست و نتایج مطلوبیت رو به همراه ندارد.
اول از هر چیز اجازه میخوام یک تعریف از عجله ارائه بدم‌
عجله انجام عملی شتاب زده می باشد که معمولا در آن صبر و شکیبایی پیشه نمیشود و به همین دلیل همه جوانب برسی نمیشود و چون بیشتر به نظر می آید که بر اساس احساسات و هیجانات و یا اضطراب ویا حتی ترس باشد پس میتوان گفت تقریبا عقل و خرد بطور کلی از مسیر حذف میشود چراکه بر اساس احساسات بوده نه عقل و منطق.
حالا بپردازیم به اینکه چرا عجله بد است.
عجله اگر در گرفتن تصمیم باشد می تواند منجر به گرفتن تصمیماتی شود که گاه اثرات جبران ناپذیری درپی دارند .
عجله حتی ممکن است باعث یک عمر پشیمانی شود که مصداق بارز آن میتواند به زود قضاوت کردن دیگران باشد.
عجله اگر در انجام کاری باشد باعث افت چشمگیر کیفیت کار شود .
حالا میخواهیم علت را از حوضه قانون جذب برسی کنیم.
ابتدا این سخن حضرت علی‌‌(ع) رو برسی میکنیم:
هر کس بر مرکب عجله سوار شود با صورت بر زمین می افتد.
از این حدیث میتوان نتیجه گرفت که اولا عجله ریشه در بی نظمی دارد و چون کائنات بر اساس نظم و ریاضیات بنا شده اند این خلاف قانون کائنات است و همین طور در کائنات به علت نظمی که دارد هرچیز زمان خاص شرایط خاص خود و پروسه مختص خود را دارد اما عجله به ظاهر فقط میخواهد سریع ودر همان شرایط کار انجام شود
و همین طور براساس توضیحات بالا تصمیم عجولانه میتواند بر اثر اظطراب ترس و نگرانی باشد و تمام این موارد همگی انرژی منفی به کائنات می فرستند و در مخالفت با آن هستند.
ودر آخر باید اضافه کنم که به ما در این دنیا عمر کافی داده شده است پس برای انجام کار هایمان فرصت لازم به ما داده شده پس عملا هیچ توجیهی برای عجله کردن در امور نیست
در اصل کسی که عجله میکند از فرصت خود به طور کامل و مفید استفاده نمایند چرا که به این امر که فرصت کافی به او داده شده توجه نمیکند و همین خلاف قانون کائنات است که هرآنچه که ما در این دنیا لازم داریم ازجمله وقت به ما داده شده.
در امان باشید.

حسین پرچکانی
حسین پرچکانی
4 سال قبل

با سلام خدمت آقای تقوی زاده عزیز و بقیه ی دوستان هم فرکانسیم!
طبق قانون تکامل ما باید با تکاملمان را طی کنیم تا به خواسته هایمان برسیم!
در واقع عجله کردن مانع بزرگی است برای رسیدن به خواسته ای که برایش عجله داریم!
کسانی هستند میخواهند سریع لاغر بشوند،سریع کسب و کار مورد علاقه شان را راه بیاندازند!و سریع به تمامی اهداف خود برسند!
اما نمیدانند که با اینکار نه تنها به خواسته هایشان نمیرسند بلکه از خواسته هایشان فاصله ی زیادی دارند!
درک قانون تکامل به ما آرامش میدهد!
یعنی اگر که قانون تکامل را درک کنیم و قدم به قدم مسیر خواسته هایمان را برویم و اجازه دهیم تا خداوند هدایتمان کند،هم از رسیدن به خواسته هایمان لذت میبریم و مهمتر از  مسیر رسیدن به خواسته هایمان نیز لذت میبریم و تجربه ی بسیار زیبای زندگی کردن را میچشیم!
در واقع کسانی هستند که رسیدن به احساس خوب را موکول به زمانی میکنند که به خواسته هایشان رسیده باشند!
اما این اشتباه است!
به نظر بنده احساس خوبی که بعد از رسیدن به خواسته هایمان داریم!گذرا هستند و برایمان بعد از مدتی عادی میشوند!
اما ماندن در احساس خوب قطعا ما را به خواسته های بیشتری میرساند و همانطور که گفتم طعم زندگی را به ما می چشاند!
و اینکه قانون تکامل بسیار مهم است!
حتی نعمانی که در کره ی زمین وجود دارد بر اساس قانون تکامل است!
کره ی زمین ما،در ابتدای پیدایش خود یک کره ی مذاب بدون هیچ چیزی بود و هر روز نعمات بیشتر شد و طبق قانون تکامل ابر و باران و گیاهان و…به وجود آمدند! یعنی در ابتدای پیدایش کره ی زمین،یکدفعه باران و ابر و گیاهان و درختان و …به وجود نیامدند بلکه طبق قانون تکامل به وجود آمدند!
به نظر بنده در این مثال دو باور خوب وجود دارد!
۱٫درک قانون تکامل(مایه ی آرامش ماست و دندان عجله را برای همیشه میکند و ما را به احساس خوب میرساند)
۲٫باور فراوانی.
و وقتی که میخواهیم با عجله به خواسته هایمان برسیم شاید در برخورد با اولین تضاد،نا امید شده و خسته شویم!
شاید یکی از دلایل احساس عجله برای رسیدن به خواسته ها،رقابت با دیگران است! یعنی مثلا میخواهیم که ثروتمند ترین فرد دنیا باشیم یا زیبا ترین فرد دنیا باشیم!
در واقع این ترین ها که کسانی درگیرش هستند،نشأت گرفته از باور های محدود کننده است!مثلا کسی که میخواهد ثروتمند ترین فرد دنیا باشد،انقدر دنبال انباشته کردن پول خود است که از همان پول خود نمیتواند استفاده کند و لذت ببرد! و میگوید من باید خیلی سریع ثروتم از بیل گیتس بیشتر شود،پس باید عجله کنم تا از قافله عقب نمانم! و اگر میخواهم ثروتمند بمانم باید اینکارهارا انجام دهم!شاید دیگر این فرصت ها پیش نیاید!
در واقع این نوع دیدگاه به علت باور های محدود کننده است.
۱٫باور عدم فراوانی۲٫عدم درک قانون تکامل.
اما دیدگاه یک انسانی که قوانین جهان هستی را درک کرده به این شکل است:👇👇👇👇👇👇
من با استفاده از قانون تکامل هم از مسیر رسیدن به خواسته ها لذت میبرم و هم به خواسته ام میرسم و طعم زندگی را میچشم!
در این دنیا به شدت فراوانی وجود دارد و نعمات خداوند بی نهایت است! و هر روز نعمت ها بیشتر میشود!قبلاها یک شهر میشد یک کامپیوتر و الان یک کامپیوتر در روی یک میز جا میگیرد! قبلا حافظه۲گیگابایتی خیلی به حساب میومد اما الان به راحتی هارد های چند ترابایتی وجود دارد!
با این تفاسیر من چرا باید عجله کنم؟

پس نباید ره صد ساله را یک شبه پیمود.
باید با درک قانون زیبای تکامل به آرامش رسید و با استفاده از این قانون عجله را در زندگی حذف نماییم!
و با احساس خوب هم از مسیر رسیدن به خواسته ها لذت برد و هم از خود خواسته و خداوند مهربان را به خاطر این قوانین ساده و عالی سپاسگزاری کرد!
شاید در توضیحاتم اشتباه کرده باشم، از دوستان معذرت میخوام.

ببخشیدکه طولانی شد!.
درپناه خداوند سعادتمند در دنیا و آخرت باشید.

Shahrzad shamsipoor
Shahrzad shamsipoor
4 سال قبل

سلام وقت بخیر جواب سوال مرداد ماه
شیطان میدونه اگر عجله در کار بکنی راحت میتونه زندگیت با دست خودت خراب کنه و احساس پشیمانی ببار بیاره
شیطان میدونه اگر زندگی بخواد خراب کنه راهش اینه که تو ذهنت و فکر و درون ما رو مسموم بکنه بنابراین در حیطه عجله داره درست کار میکنه و عالی کارش انجام میده هیچ چیز تو زندگی از بیرون بهمون تحمیل نمیشه همه چی هست علت و معلول و انعکاس رفت و برگشتی هست هر کاری می‌کنیم به خودمون بر میگرده شیطان میگه اگر من بخوام زندگی کسی خراب کنم قانون اینه که هر چی خودش بخواد به خودش بر میگرده پس من باید به درونش نفوذ کنم وقتی درونش نفوذ کردم خودش میزنه زندگی خودش خراب میکنه پس من نمتونم از دنیای بیرون بهش نفوذ کنم و من باید به دنیای درون برم و کاری کنم خودش زندگی خودش خراب و نابود کنه شیطان همیشه در درون کار میکنه مثل اینکه بگه اتفاق بدی میفته برو این کار انجام بده مدام به صورت زمزمه درونی سماجت میکنه شیطان تا زمانی که به درون ما نفوذ نکنه هیچ کاری نمیتونه پس همه چی باید از درون کنترل کنیم

شهرزادشمسی پور
شهرزادشمسی پور
4 سال قبل

سلام وقت بخیر جواب سوال مرداد ماه
شیطان میدونه اگر عجله در کار بکنی راحت میتونه زندگیت با دست خودت خراب کنه و احساس پشیمانی ببار بیاره
شیطان میدونه اگر زندگی بخواد خراب کنه راهش اینه که تو ذهنت و فکر و درون ما رو مسموم بکنه بنابراین در حیطه عجله داره درست کار میکنه و عالی کارش انجام میده هیچ چیز تو زندگی از بیرون بهمون تحمیل نمیشه همه چی هست علت و معلول و انعکاس رفت و برگشتی هست هر کاری می‌کنیم به خودمون بر میگرده شیطان میگه اگر من بخوام زندگی کسی خراب کنم قانون اینه که هر چی خودش بخواد به خودش بر میگرده پس من باید به درونش نفوذ کنم وقتی درونش نفوذ کردم خودش میزنه زندگی خودش خراب میکنه پس من نمتونم از دنیای بیرون بهش نفوذ کنم و من باید به دنیای درون برم و کاری کنم خودش زندگی خودش خراب و نابود کنه شیطان همیشه در درون کار میکنه مثل اینکه بگه اتفاق بدی میفته برو این کار انجام بده مدام به صورت زمزمه درونی سماجت میکنه

فرانک مقیم
فرانک مقیم
4 سال قبل

از نظر من پاسخ به این سوال به علت عجله کردن بر میگردد به این صورت که از ابتدا مطرح کنیم:
چه کسی برای انجام کارها عجله میکند ؟
کسی عجله میکند که به محدودیت و کمبود ، معتقد است.
کسی عجله میکند که باور دارد فرصت ها محدود است و اگر به سرعت این کار را انجام ندهد فرصت انجام آن و در نتیجه فرصت موفقیت را از دست خواهد داد
او باور دارد که در دنیا فراوانی نیست ، اگر این فرصت شغلی، این فرصت مالی، این فرصت رابطه ، … را از دست بدهد، دیگر چنین چیز هایی سر راه او قرار نخواهند گرفت.
از سوی دیگر فردی که عجله میکند در درونش با ترس همراه است ، ترسی که مدام به او میگوید عجله کن اگر عجله نکنی فرصت را از دست خواهی داد ، اتفاقات ناخوشایندی برایت رخ میدهد، پشیمان خواهی شد و …
در نتیجه او مدام در مدار ترس، نگرانی ، اضطراب، باور به کمبود، باور به محدودیت، و… قرار دارد.
و طبق قوانین مشابه ها یکدیگر را جذب میکنند و مخالف ها یکدیگر را دفع میکنند
بنابراین کسی که در این مدار پایین قرار دارد چیز های مشابه با مدار خود مانند شکست و ناراحتی و ..‌. را جذب میکند.
نگاه کردن به نقطه ی مقابل این امر میتواند در فهم موضوع به ما کمک کند:
کسی که در انجام کارها صبور است و عجله نمیکند ، باور دارد که دنیا پر از فراوانیست و فرصت های خوب و موفقیت ها همواره در جریان اند ، او در ذهن خود باور دارد همواره بهترین اتفاق ها رخ میدهند و خداوند و کائنات که مظهر خوبی ها هستند مسیر رخ دادن خیر و نیکی را به بهترین شکل و در بهترین زمان میسر میکنند. او باور دارد هیچ ترسی وجود ندارد و خیر و زیبایی را در هر چیزی میبیند .
چنین شخصی نیز با توجه به مدار بالای خود با چیز های خوب از جنس مدار خود برخورد میکند.

کاربران ناشناس
کاربران ناشناس
4 سال قبل

پاسخ مسابقه مرداد ماه
مرجان قنادی
قانون کاینات اینه که هیچ چیزی دیر نمیشه بلکه در درسترین و مناسب ترین زمان خودش به انجام میرسه
عجله کردن ما رو از هدف دور میکنه چون برای رسیدن به ارزو بلید ارتعاشات مثبت و حس خوب داشته باشیم و این از روحی ارام میاد ولی عجله کرون از روحی نا ارام از ترس ونگرانی داشتن شک وتردید باور و ایمان نا مطمین میاد
انسان با ایمان و متصل به خداوند بسیار ارام و با اعتماد بنفس با باور و اطمینان زیاد بدون هیچ شتاب و عجله ای در مسیر حس خوب جلو میره و یقین داره ارزوش در زمانبندی مناسب خداوند اتفاق می افته
اگه در رسیدن به هدف زور وتقلا وشتابزدگی داشته باشیم استرس وحس بد داشته باشیم داریم این پیام رو به خداوند و کاینات میگوییم که به تو ایمان و باور کافی ندارم و درنتیجه به هدف نخواهیم رسید
در متجلی کردن ارزو ارتباط رو باخداوند قوی تر و محکم تر میکنم خواسته امان رو طلب می کنیم اگر کاری لازم هست انجام می دیم سپس با ایمان قلبی ان را رها می کنیم تا در زمان درستش اتفاق بیفته
اطمینان داشته باشیم که هیچ چیزی دیر نمیشه هیچ چیزی تموم نمیشه هیچ دری بسته نمی مونه
بزرگی گفته به خداوند اعتماد کن یک زمانبندی الهی فراتر از زمان بندی شما وجود دارد

پریسا اکبریان
پریسا اکبریان
4 سال قبل

(پریسا اکبریان )
چرا عجله کار شیطان است؟
در بحث قانون جذب ما یاد گرفتیم که به هر چیزی که بیشتر توجه کنیم چه با دیدن چه با شنیدن یا صحبت کردن و… در مغز ما کانالهای نورونی مربوط به اون موضوعی که توجه می‌کنیم به وجود میاد و با قوی تر شدن این کانال های نورونی یه احساسی در ما ایجاد میشه که این احساس شرایط زندگی ما رو رقم میزنه.

اینکه عجول بودن کار شیطانه به این دلیله که با عجول بودن توجهمون روی نبود خواستمون قرار میگیره و قانون میگه به هر چیزی توجه کنی همان را جذب خواهی کرد وقتی هم که توجهمون روی نبود خواسته یا آرزومونه در احساس بدی قرار می‌گیریم در این حالت اتفاقات بد را جذب کنیم در واقع عجول بودن همان چسبیدن به خواسته است. عجله کردن لذت در حال بودن رو از ما میگیره و ما رو از هماهنگی با خدا دور میکنه چون در منبع خدا خونسردی و آرامش هست،چون که فاصله رسیدن ما به خواستمون با احساس آرامش و لذت بردن از زندگی پر میشه،باید بعد از ارسال خواسته با احساس خوب آن را رها کرد و باید از قانون تکامل و مدارها به درک خوبی رسید چون در این صورته که این مسیر رو با حس خوب طی میکنیم.وقتی ما عجله داریم برای رسیدن به خواسته این نجواهای شیطانه که در ذهن ما میپیچه که میگه فرصت کمه،گیرت نمیاد،از دستش میدی یا… ولی به نسبتی که ما روی باورهای خودمون کار میکنیم و ایمان و باور خودمون رو افزایش میدیم و عزت نفس و اعتماد به نفسمون رو افزایش میدیم، دیگه این عجله و توجه به ناخواسته کمتر و احساس بد هم کمتر و کمتر میشه و ما آروم آروم به مدار بالاتری میریم و با افزایش احساس خوب و هدایت سیستم راهنمای درون متوجه میشیم که چقدر با خواستمون فاصله داریم.

مهناز جمالی
مهناز جمالی
4 سال قبل

مهناز جمالی

وَیَدْعُ الإِنسَانُ بِالشَّرِّ دُعَاءهُ بِالْخَیْرِ وَکَانَ الإِنسَانُ عَجُولًا

و انسان [همان گونه که] خیر را فرا می‌خواند [پیشامد] بد را می‌خواند و انسان همواره شتابزده است.
یک از صفات ناپسند آدمی عجله و شتاب زدگی و سرعت در قضاوت و تصمیم گیری است و خداوند چندبار این صفت را به انسان نسبت داده است که البته مقصود، عامه مردم و کسانی هستند که در سودای تکامل و کسب فضایل نیستند.
همچنین در حدیث آمده است که «عجله کار شیطان است» و اگر در آدمی نیز بروز کند به سبب‌‌ همان نفس شیطانی اوست.
*یکی دیگر از نشانه‌های شتاب سرعت در قضاوت و تصدیق و یا تکذیب کردن است.
تیر از کمان چو رفت نیاید به شصت باز پس واجب است در همه کاری تأملی
سعدی

رضا قمی
رضا قمی
4 سال قبل

چون در مکانیزم عجله ، به علت سرعت بالا ، که به هردلیلی بوجود میاد( به دلیل ترس و ….) ( و بدون اراده هست ) ، باعث میشه دقت ( حضور ) ( ۵حواس ) (خودآگاه) کم رنگ بشه ، و هر جا ما عملکرد و حضور نداشته باشیم ، شیطان جای ما عملکرد پیدا میکنه ، و شیطان جز خسارت چیزی به بار نمی آره

مصطفی ترشانی
مصطفی ترشانی
4 سال قبل

با سلام طبق دو روایت اول از هر چیزی
« العجلهُ مِنَ الشَّیطانِ » عجله و شتاب از شیطان است .
دوّم اینکه : « خَیرٌ البِرِّ عاجِلُهُ » عجله در کار خیر نیکوست
در حالی که حدیث اولی جزو احادیث نبوی بوده
که معنای کامل آن به این صورت است که صبر از خداست و عجله از شیطان
در ارتباط با حدیث (خیر البرعاجله) در کتاب کشف الخفاء میفرماید آن حدیث نبوی نیست ولی چنین مفهومی از عباس رضی اله عنه روایت شده که :«کار نیک بدون عجله کامل نمی شود وقتی شخص در آن شتاب کند کار بر او گوارا می شود »

رقیه علیزاده
رقیه علیزاده
4 سال قبل

عجله وشتابزدگی همراه با استرس و اضطراب
است و این موضوع با قانون کائنات منافات دارد .
ما زمانی به خواسته هایمان میرسیم که آرامش درونی داشته باشیم ، خداوند به ما عقل، اختیار و قدرت تصمیم گیری دا ه است و تا زمانی که از این مواهب الهی درست استفاده کنیم و با فکر و مشورت تصمیم بگیریم وبه الطاف خداوند ایمان و اعتماد کامل داشته باشیم به (آرامش درونی)
میرسیم و این دقیقاً همان زمانیست که نیروی خداوند و کائنات در ما جاری میشود .
☆آیا با داشتن چنین نیرویی باز هم جای نگرانی وجود دارد!؟☆
واما؛ عجله و شتابزدگی هیجانات منفی به همراه دارد و ما را دچار اضطراب وپریشانی میکند واز آن مرتبه و مقام روحانی و انسانی خود فاصله میگیریم واینجاست که شیطان وارد عمل میشود و میتواند بر نفس ما غلبه کند ورفتارهایمان بر اساس خواسته های نفسانی مان تعریف شود ، نه رفتارهای عقلانی و روحانی

عارف معرفی
عارف معرفی
4 سال قبل

سلام،قانون تمرکز و تجه،چرا داریم عجله میکنیم?…با عجله کردن فقط خودمون رو از خواسته دور میکنیم چون ک با عجول بودن توجهمون رو روی نبود خواسته مون قرار داریم و قانون میگه ب هرچه توجه کنی همان رو جذب خواهی کرد …در واقع عجول بودن همان چسبیدن ب خواسته است و راه حل آن این است ک بعد از ارسال خواسته ات با احساس خوب آنرا رها کنی تا در زمان مناسبش ب ان برسی….

محمد امین کرمی
محمد امین کرمی
4 سال قبل

به نام خدا
در ابتدا باید عرض کنم همه ی عجله ها مربوط به شیطان نیست ولی آن عجله ای که مربوط به شیطان است را خدمتتان ارسال میکنم.
از آنجا که همیشه زمانی ما بهترین تصمیم ها را اتخاد میکنیم که در بهترین وضعیت تعادل ذهنی روانی و جسمی هستیم و فقط در این شرایط هست که تمام راه کارهای موجود را میبینیم و هیچ اطلاعاتی بر اساس دانشی که تاکنون آموخته ایم از چشممان پنهان نمی ماند و هیچ اطلاعاتی مسدود نمیشود حتی اطلاعات ضد خواسته ی ما ،در نتیجه زمانی که با عجله و تحت فشار و ترس از کمبود وقت یا تنبلی در فکر کردن و مشورت کردن کاری انجام می دهیم احتمال شکست به دلیل اطلاعات ناقص برای عملکرد بهتر بسیار بالا می رود و ما دچار یاس و نا امیدی واحساسات منفی میشویم و همانطور که همه ی ما می دانیم انرژی های منفی همدیگر را جذب میکنند و این کاملا برای شیطان مطلوب است و زمانی ما انرژی منفی داریم مثلا خود را گناهکار میدانیم به راحتی انرژی منفی های دیگر هم به سمت ما جذب میشوند و به اشتباهات بیشتر و گناهان بیشتر متمایل میشویم،
حال شیطان با استارت زدن این کار (القا کردن به ما برای عجله کردن بدون فکر و تعادل برای انجام کاری )بقیه ی مسیر را برای به قهقرا کشیدن ما برای خود راحت تر میکند و به قول معروف ما را مانند خمیری میکند که آماده ی شکل پذیری طبق خواست شیطان هستیم.
تشکر بابت مسابقه ی خوبتون

راحله قربانی
راحله قربانی
4 سال قبل

راحله قربانی
باتوجه به قانون تدریج وتکامل که یکی از قوانین جاری در کل جهان است هیچ چیز به صورت یکدفعه وناگهانی اتفاق نمیافتد،خداونددنیارابرصبربنانهاده بنابراین اگر کسی بخواهد یکدفعه به نتیجه ای برسد ویا کاری انجام دهدبرخلاف این قانون عمل کرده ومنتهی به شکست است ومیدانیم که شیطان همان کسی است که دراغاز افرینش خلاف حرف خداوند عمل کرد وبنابراین خلاف قانون اونیز میخواهد عمل کند وبا وسوسه ووعده تعجیل به انسان این کار را انجام میدهدکه عاقبت این کار شکست است چون خلاف اراده خداوند عمل کردن همیشه محکوم به شکست است.

حسین قدس
حسین قدس
4 سال قبل

باسلام
بنظر من وقتی ما عجله میکنیم به فرآیند آفرینش هر چیزی امکان این رو نمیدیم که بطور طبیعی طی بشه
مثل اینکه بخواهیم یک نوزاد رو سه ماهه یا پنج ماهه بدنیا بیاریم.
پس درنتیجه ما بایستی درهر کاری زمان لازم برای طی شدن فرآیند تکامل آنرا بدهیم که چون قابل توضیح در زمانهای گذشته نبوده از آن به اصطلاح عجله کارشیطان است تعبیر کرده اند.

زهره سلطانی
زهره سلطانی
4 سال قبل

در پاسخ به سوال مطرح شده میتوانم بگویم
به این دلیل که صبر و بردباری نشانه ایمان و باور دریافت خواسته و اجابت درخواستی هست که سفارش دادیم … گاهی زمستان هست و ما میبایست تا بهار صبر کنیم و این بدین منظور هست که ما در حال آماده شدن برای دریافت آنچه که خواستیم هستیم … صبر نشانه باور رسیدن به هدف هست یعنی آنقدر با ایمان درخواستمون را طلب کردیم و سفارش دادیم به کائنات و ارتعاش را به طور پیوسته ارسال کردیم که در زمان مقرر و در اراده خداوند انچه رو که در ذهنمون به طور پیوسته تجسم کردیم برامون واقعیت میشه … و ایمان و باور چیزهای ندیده چیزی هست که شیطان همیشه باهاش مخالفه و مدام با سوالات پی در پی که میخواد ما را از مسیر اصلی و دریافت خواستمون خارج کنه و عجله و نداشتن صبر نقطه مقابل و ارتعاش منفی و نرسیدن به هدف هست … و این یعنی ما به دریافت خواستمون باور نداریم و با زور خودمون میخوایم خواستمون رو دریافت کنیم درحالی که خواستمون با باورمون در حال آماده شدن در زمان و اراده خداوند هست… مانند زمان ساخت الماس که در فشار بالا از ذغال سنگ به الماس تبدیل میشه و صبر کرده و زمانش رو گذرونده و ارتباط مستقیمی با عملکرد کائنات در الماس شدن ذغال سنگ داره… در صورتی که ما خیلی وقتا با عجله کردن ذغال سنگ باقی میمونیم… امیدوارم تونسته باشم توضیح بدم

خدیجه صدیق
خدیجه صدیق
4 سال قبل

اون جور که من در زندگی خودم متوجه شدم و تجربه کردم. وقتی عجله میکنیم کاری میکنیم زمان بندی الهی بهم ریختگی ایجاد بشه و در جایی حضور پیدا می‌کنیم که نباید آنجا باشیم حتی در کسری از ثانیه هم همینطور هست
برای همه پیش اومده که عجله میکنن تا زودتر سرکار برسن اما نباید اینکار رو کرد من همیشه سر زمان معین و حتی زودتر سرکار حاضر میشم ولی یکبار انگار تمام مسیر ها بسته شده بود راهی نبود برای رفتن زنگ زدم بیمارستان و گفتم این اتفاق افتاده سوپروایزر هم با خوشحالی گفت نیا چون امروز بخش شما مریض نداره منم برگشتم خونه عجله کردن بیشتر خودم رو عذاب میده چون کائنات و خداوند مسیر رو برای من مشخص کردن و بهترین مسیر همون مسیری هست که خدا در نظر داره برای من گاهی پیش میادو چون پرستار هستم این رو به خوبی میبینم پیش اومده رفتم سر کار گفتن امروز نباید اینجا باشی باید بری یه بخش دیگه که شلوغ تر هست با ناراحتی رفتم
و همون بخش که به ظاهر آروم بود تبدیل شده بود به جهنم واقعی و هنوز هم از خدا سپاسگذارم که در اون زمان خاص من رو جابجا کرده بودن
خدیجه صادق

لیلا جمالی
لیلا جمالی
4 سال قبل

زیرا وقتی ما تو کاری عجله داریم یعنی کلا به خودمون و به خدا اعتقاد نداریم و عجله میکنیم که اون کار رو انجام بدیم و از طرفی هم به فراوانی در جهان هستی اعتقاد نداریم و فک میکنیم خداوند فقط همون یک چیز رو آفریده و ما باید اونو بدست بیاریم ولی اگه به فراوانی در جهان هستی اعتقاد داشته باشیم باور داریم که خداوند در زمان مناسب از اون نعمت به ما عطا میکند و از اون نعمت ایقد فراوان هست که به ماهم برسه
لیلا

علیرضا سبزی
علیرضا سبزی
4 سال قبل

سلام به این علت که قانون کائنات و جذب بر اساس قانون تکامل طی میشود و عجله معنی ندارد بر اساس این قانون.

hossein
hossein
4 سال قبل

چون عجله از ترس میاد.ترس از نرسیدن.و همینطور که میدونیم نقطه ی مقابل ترس ایمانه و چون ایمان خداوندیه پس قطعا ترس کار شیطانه

سپیده حیدری مهاجر
سپیده حیدری مهاجر
4 سال قبل

سلام اقای تقوی زاده با توجه به تعریف قانون جذب که گفت شده که حس غالب خوب باعث جذب خوب میشه وقتی گفته میشه عجله کار شیطان است به این دلیله که عجله باعث میشه حس خوبت از بین بره ومنفیا رو جذب بکنی چون موقعی که عجله میکنی لذت نمیبری وحس خوب نداری ونمیتونی همه جنبه هاشو رو ببینی در صورتیکه اگه جلوتر بری وعجله نکنی بهترینا جلوی پات قرار میگیره ولی با عجله اولین موردی که سر راهت قرار میگیره رو انتخاب کنی وبیشتر موارد منفی هست مثلا برای کار اگه عجله کنی وفکر بکنی اگه قبول نکنی ممکنه دیگه هیچوقت کار گیرت نیاد وهمون رو انتخاب میکنی ولی اگه صبر کنی موارد بهتری برات پیش میاد

مائده
مائده
4 سال قبل

سلام و عرض ادب
ریشه عجله در عدم باور به خود و خدا و نتیجه می‌باشد پس زمانی که ما باور و ایمان نداریم نگرانیم و برای رفع این نگرانی سعی داریم سریعا اتفاق مورد نظر رخ دهد در این حالت به علت عدم ایمان تمامی افکار و اعمال ما زاییده ترس هایمن و خاطرات بده گذشته می‌شود و به تبع این افکار و اعمال منفی اتفاقات منفی در زندگی رخ می‌دهد،فردی که عجله دارد به علت ترس از نرسیدن به نتیجه دلخواه و عدم ایمان و شک ،سراسر ذهنش را افکاری هم مدار با شک و ترس فرا می‌گیرد و نمیگذارد که شهود و عقل به کمک او بیایند در نتیجه ممکن است به اعمالی غیر انسانی هم مدار با (ترس و شک)دست بزند و همینطور ایمان او کاسته شود که هر دو گناه محسوب شده و انسان را به فرطه نابودی میکشاند
به همین علت عجله،امری شیطانی است

سلیمان
سلیمان
4 سال قبل

با سلام و خسته نباشید
بخاطر این میگن عجله کار شیطانه که موقع عجله کردن ادم نمیتونه تصمیم درست بگیره و اون موقع تصمیمی که میگیره اکثرا به ضرر خودشه

مریم بنای معصومی
مریم بنای معصومی
4 سال قبل

سلام،همه ما انسانها دارای نفس هستیم و عجله کردن هم یکی از آن مواردی است که به نفس برمی گردد که یعنی ما چیزی رو خیلی زودتر از موعد مقررش بخواهیم بدست بیاریم و این با خصلت خداوند که همه چیزش در آرامش صورت می گیره تناقض داره،در حقیقت هر چیزی که به نفس مربوط بشه در سر ماست و هر چیزی که به خداوند مربوط بشه در قلب ما ست.

فاطمه عباسی
فاطمه عباسی
4 سال قبل

اینکه برای رسیدن به خواسته ی قلبیمون نباید عجله کنیم و عجله کار شیطان است ،تعریف دیگری از قانون رهاسازی است.
به این معنا که وقتی آرزوی داشتن چیزی رو می کنیم ،باید به اندازه ای به قدرت آرزوها و قانون جذب ایمان داشته باشیم که احساس کنیم درحال حاضر صاحب آن چیز هستیم و از طرف دیگر انقدر به فرآیند جذب و پاسخ کائنات اعتماد داشته باشیم که خواسته مون رو رها کنیم و تمرکز بیش از حد روی اون نداشته باشیم. چون فکر کردن بیش از اندازه به اون خواسته و دست یافتن به اون ،به نوعی نشان دهنده ی این هست که ما به اینکه کائنات صدامون رو شنیده و در زمان درست به ما پاسخ خواهد داد ،باور نداریم و درواقع یکی از اصلی ترین شرایط جذب خواسته ،که باور به رسیدن آن خواسته هست ،رو نداریم.از سوی دیگر تمرکز بیش از حد به اینکه چه زمانی آرزو ی من محقق میشه و چرا هنوز نشده باعث میشه این موقعیت طولانی بشه و آمدن موقعیت و شرایط جدید که همان محقق شدن خواسته هست ،به تعویق بیفته.
پس بهتر اینه که بجای تمرکز و فکر کردن مدام به اینکه چه زمانی خواستمون محقق میشه ،سعی کنیم با تمرین و جملات تاکیدی ارتعاشمون رو بالا ببریم و با حس خوب و مثبت به خواستمون نزدیک بشیم.
فاطمه عباسی

مهسا کاویانی
مهسا کاویانی
4 سال قبل

با سلام خدمت استاد گرامی‌، ضمن تشکر از ویدئو‌های آموزنده شما دوست دارم در این مسابقه شرکت کنم.
اکثر ما در به دست آوردن خواسته‌هایمان بسیار بی‌ صبریم و عجولانه رفتار می‌کنیم.متاسفانه معمولا هم نتایج دلخواه را نمیگیریم. شما در مورد قانون جذب ذکر کردید که باید زمان و چگونگی تحقق خواسته را به خداوند سپرد. به نظر من: ما باید در مدار‌های مناسب با خواسته‌هایمان قرار بگیریم تا بتوانیم آنها را جذب کنیم یعنی‌ احتیاج به رشد و تکامل معنوی داریم (تغیرات مثبت درونی) و این تکامل احتیاج به زمان دارد. مثلا هیچ نطفه‌ای بعد از یک هفته نوزاد کامل به دنیا نمیاد بلکه باید مراحل تکاملی خود را طی‌ کند. دیگر اینکه باید نسبت به خواسته‌هایمان بی‌ نیاز باشیم. نباید خوشبختی‌ خودمان را ملزوم به اون خواسته بدونیم. مثلا اگر این ماشین را الان داشتم، تو این گرما پیاده نمیرفتم، اگر … زودتر میرسیدم، اگر … تو رابطه‌ام خوشبت تر بودم، … . پس با اینگونه نیاز و اصرار عجولانه دنیا میفهمه که ما هنوز لیاقت داشتن اون خواسته را نداریم. باید برای زمان نتیجه آنرا رها کرد و به خدا توکل کرد. عجله در هر کاری باعث استرس می‌شه و فرد دیگر تمرکزی برای درک صحیح شرایط و تصمیم درست ندارد و این همان چیزی است که شیطان را خوشحال می‌کند.
اینگونه است که هیچ باری عجولانه به مقصد نمیرسد. عجله کار شیطونه!

در ایمیلم بین نام و نام خانودگی علامت under line می‌باشد. بعد از اینکه ایمیلم را برایتان نوشتم این علامت برای خودم قابل مشاهده نیست. خواستم برای اطمینان بیشتر به این مورد اشاره کنم.mahsa_kaviani@hotmail.com

وجیهه دوستار
وجیهه دوستار
4 سال قبل

سلام
پاسخ سوال مسابقه مرداد ماه:
عجله نقطه مقابله صبر هست
عجله از این رو کار شیطان هست چون فرد عجول اغلب استرس دارد و نگران هست ، اضطراب دارد که نکند فرصت از دست برود یا که نکند این فقدان و کبودی که در هر موردی دارد ، برای همیشه با او باشد و مدام در این فکر هست که خودش را از موقعیت فعلی اش خلاص کند و به خواسته اش برسد تا در آن صورت آرام بگیرد و این یعنی تماما توجه شدید به ناخواسته ها و تمرکز بر فقدان چیزی و جذب نبودِ آن چیز و جذب بیشتر حس ناآرامی و نگرانی و عجله بیشتر و نرسیدن به خواسته چون کانون توجه فرد عجول در جایگاه احساسی کاملا اشتباهی هست که دقیقا خواست شیطان هست که فرد به خواسته اش نرسد و جز ناامیدان از خداوند قرار بگیرد
اما
در مقابل فرد صبور در کمال امنیت در مسیر درست احساسی اش در حرکت درست هست به سمت خواسته اش و میداند حس آرامشی که دارد هر لحظه بیشتر می‌شود چون کانون توجه اش به خواسته اش هست و میداند که مسیر انرژیایی که بر روی آن سوار هست الهی هست و هر لحظه او را به خواسته اش نزدیکتر می‌کند چون او با خدا هماهنگ هست و مدام ارتعاش آرامش از خود ساطع می‌کند و میداند خدا هرگز دیر نمیکند چون دیر شدن یعنی ارتعاش اشتباه پس با آرامش ادامه می‌دهد و صد در صد به موقع به خواسته اش می‌رسد

🌸🌸ضمنا ممنونم از طرح این سوالات چون کلا برای رشد آگاهی و بیدارمون عالیست واین روند یادگیری خیلی برایم شادی آفرین و لذت بخش هست
وجیهه دوستار
در نور و عشق باشین

غزل نسابه
غزل نسابه
4 سال قبل

درودی دوباره, من غزل نسابه هستم در ادامه اینکه و از آن ببعد شیطان همیشه تنها کلمه ای که از سوی انسان میتواند بشنود لعنت است بر چنین فرشته ی زیرکی! خود دلیل بر این است که وقتی تصمیمی با عجله گرفته میشود در بیشتر مواقع غیر قابل جبران است و به مراتب عواقب و پیامدهایش میتواند حتی برای نسلها باقی بماند! عجله قدرت تفکر و تامل بر تمام زوایا و جوانب یک امر را صد در صد از انسان میگیرد و مثل این است که انسان بدون تصور کردن پیامدهای یک امر مهم تصمیم به انجام کاری بگیرد, در نظر گرفتن اینکه آیا این تصمیم تماما برای من خیر است یا نه و اینکه آیا به من یا دیگران ضرری نمیرساند و در نظر گرفتن هرگونه احتمال خود نشان خرد و تدبیر است که چنین مراحلی در ذهن, خود مستلزم وقت گذاشتن و فکر کردن است و با سریع تصمیم گرفتن هیچگاه چنین تدابیر طولانی به ذهن انسان خطور نمیکند که بشود تمام جوانب را در نظر گرفت, خلاصه ی کلام برای انجام یک تصمیم ابتدا مهمترین مسئله درنظر گرفتن تمام جوانب یک امر است! وگرنه انسان هم مثل شیطان باید به نجوای درونی خویش که لعنت بر خود است گوش جان بسپارد!

غزل نسابه
غزل نسابه
4 سال قبل

درود برشما اعضای محترم سایت و بقیه دوستان عزیز, من غزل نسابه هستم از هامبورگه آلمان, با توجه به اینکه خوده شیطان در تصمیمی که برای سجده نکردن بر انسان برتر گرفت, واضح است با عجله و اصطلاحا بدون فکر و تنها از سر غرور و خودبرتر بینی بر این آفریده ی نو و اینکه چرا ا او اصلا باید وجود داشته باشد اینکار را انجام داده چون فقط او چنان کبری داشت و چنین کرد, تنها یک فرشته! از میان بقیه ملائک!

فرزان بنی‌فاطمی
فرزان بنی‌فاطمی
4 سال قبل

با سلام
جواب مسابقه مرداد ۹۹ (خود و خدا)

فردی که عجول است بازنده است. چشمش را به حقیقت می‌بندد و تنها به رسیدن به مقصد فکر می‌کند و فقط اون برایش مهم است. ولی نمی‌دونه که چه چیزهایی رو از دست می‌ده. کسی که عجله می‌کند فقط به اونی که جلوی چشمش است دقت و اهمیت می‌دهد و نمی‌تواند قبول کند شاید چیز بهتری در انتظارش باشد. و حاضر نیست صبر کند و از تفکرش استفاده کند در کارها. ۹۹/۹ درصد فکر مهم است و بعد عمل. عجله در کار باعث استرس و اضطراب بیشتر می‌شود و شخص روی تصمیم صحیح تمرکز ندارد. همه چیز از روی تکامل و تدریج به نتیجه می‌رسد و نه یک باره. قانون تدریج و تکامل. و به خاطر همین این کار را به شیطان نسبت می‌دهند چون عجله بسیار بار منفی دارد.
(فرزان بنی‌فاطمی)

سعیده زارعی
سعیده زارعی
4 سال قبل

با سلام خدمت گروه محترم سایت خود و خدا
ضمن تشکر از شما بابت زحماتی که در جهت رشد و تعالی افراد جامعه میکشید پاسخ مرداد ماه از نظر بنده به شرح زیر میباشد
از آنجایی که شیطان بنا به طرح برنامه ریزی شده الهی قطب مخالف روح خدایی انسان است تا انسان بتواند با وجود قطب منفی (نجواهای شیطانی) راه خود را پیدا کند و به مقام و جایگاه اصلی خود برسد نجواهای شیطان همگی در جهت تخریب زندگی بشر میباشد از جمله عدم احساس لیاقت و اینکه کمبود فراوانی و کمبود نعمتها و ثروتها و سلامتی و شادی و …
شیطان طبق فرموده قرآن کریم انسان را به فقر و کمبود وعده میدهد و انسان را میترساند که مبادا دیر کنی و فلان نعمت و ثروت و رابطه را از دست بدهی از طرفی چون ذات انرژی منفی و شیطانی خودش پوچ است و هیچ پشتوانه ای برای خود ندار و اگر خودش را تنها بگذاریم با خود حذف کنی مواجه شده و از بین میرود و شیطان با انرژی گرفتن از انرژی های انسانها است که تغذیه میشود پس خودش راست میگوید و بیس و پایه اش عدم است حال این طرف ماجرا ما روحی داریم خدایی که سرشار از نعمتها و ثروتها و سلامتی و دیگر خوبیهاست پس با ذکر این موضوعات در نتیجه
شیطان چون خودش ذاتا عدم و ناتوانی و کمبود و حذف شدن است انسانی که برای انجام کاری عجله میکند یعنی در مدار و فرکانس یکی ازمطالب عدم لیاقت داشتن هر گونه نعمت و ثروت و عدم باور فراوانی و عدم شناخت روح والای الهی خود که سرشار از عشق و امنیت و احساس لیاقت میباشد و عدم داشتن زمان کافی برای انجام کارها و بدست آوردن نعمتها میباشد حال آنکه روح الهی مادرقید زمان و مکان نیست و در هر زمانی با خود تمام زیبایی ها و قدرتها را داد و اصلا نیازی به عجله نداردچون از هر لحاظ غنی میباشد
عجله = احساس عدم لیاقت
عجله=احساس کمبود فراوانی و ترس از نرسیدن به نعمتها و ثروتها
عجله=احساس نداشتن زمان کافی برای رسیدن به موفقیت در هر زمینه ای
که اینها همه القا های شیطان هستند
در مقابل آن داشتن آرامش در هر کاری یعنی ایمان داشتن و مومن بودن و احساس امنیت کردن به این امر که من لایق این موهبت الهی هستم و اینقدر نعمت و ثروت فراوان هست که به من هم بینهایت از این نعمتها میبرسد و من زمان کافی و علم کافی برای رسیدن به هر گونه خواسته ای را دارم
که اینها همه القا های روح الهی ما هستند
با تشکر از شما
سعیده زارعی رجل

میثم
میثم
4 سال قبل

میثم قریشی هستم پاسخ سوال مرداد ماه
چون دنیا بر اساس نظم و قوانین تنظیم شده هست و هر چیزی و هر اتفاقی بر اساس نظمی که در این کره خاکی حاکم هست اتفاق میوفتد پس هیچ چیزی در این دنیا شانسی اتفاق نمیوفتد حالا بحث اینکه چرا عجله کردن به صفات شیطان لقب داده شده
کاملا هم با قوانین دنیا البته از دیدگاه عمیق و درست کاملا با قوانین همخوانی دارد خداوند دنیا را بر اساس قوانین ریاضی خلق کرده و هرگز هم نمیتوان این قوانین را تغییر داد شاید شکل و ظاهرش فرق داشته باشد ولی کاملا با قوانین دنیا همخوانی دارد و دنیا بازتابی از اعمال خود انسان هست یعنی هر کاری کنی و هر انچه در درون خود احساس میکنی دنیا هم بر اساس همان احساس اتفاقات را برای تو رقم میزند به طور مثال مثلا کسی که میخواهد یک ماشین بخرد ولی همش عجله و شتاب دارد و هیچ احساس ارامش و دارندگی در وجود خود ندارد فقط به سوی منفیها و نداشتن اون ماشین پیش میرود و کاملا با قوانین دنیا تضاد دارد در این صورت عجله او کاملا منفی بوده و نمیتواند به ماشین برسد حالا چرا عجله به شیطان نسبت داده شده چون شیطان یک نوع موجود منفی و سبک مغز و در جهت مخالف انسان هست به او نسبت داده شده هست و بحث دیگری هم وجود دارد که همیشه عجله کردن بد نیست خیلی هم خوبه ولی چرا به شیطان نسبت داده شده شیطان که از جنس خوبی و ارامش نیست به طور مثال یک انسان با صفات خوب و در واقع یک مومن در درون خودش همیشه امنیت و ارامش دارد پس در وجود چنین شخصی عجله شتابزدگی و سردرگمی وجود ندارد و حتی عجله او هم مسیرش در سمت خوبی هاست و در این عجله هم کاملا ارامش دارد چون اگر عجله چیز بدی بود خداوند هم گفته در قران بشتابید بشتابید بع سوی رستگاری و از هم سبقت بگیرید و چندین ایه های دیگه…ولی چون شیطان از جنس منفیست و یک چیز یا موجود منفی هرگز در عجله کردن خود ارامش ندارد در این صورت عجله اون هم عجله به سوی منفی و نابودی هست و اتفاقات بد
پس در این بحث مقصود خود عجله نیست هدف اون عجله ای هست که شخصی با احساس منفی و عدم فهم قوانین دنیا و عدم ارامش درونی به جلو حرکت میکند و این مسیر چیزی جز اتفات بد و نابودی نیست و شیطان هم همیشه انسانها را به عجله کردن به سوی نابودی و هر انچه بد هست پیش میبرد .

مینا
مینا
4 سال قبل

با سلام .به نظر من شیطانی وجود ندارد چون خدا است که افریننده هر وجودی هست و ما انسان‌ها هر کجا گیر می‌کنیم و کار ناشایست انجام میدهیم تقصیر شیطان میدانیم. چرا عجله را در اصطلاح عوام باز گردن شیطان میاندازیم !!!!!!!معمولا هر پاسخ خیر و شر و هر تصمیم عاقلانه باید وباید با صبر و توجه و تفکر برموضوع مورد نظر انجام شود چرا که با تعمق و صبر و بررسی خوب و بد مواضع می‌توان نتیجه بهتری گرفت و حتی اگر جواب کاملا درست از آب در نیاد باز خوشحال هستیم که بدون فکر تصمیم نگرفتیم .که البته این موارد نیاز با مدیریت عقل و احساس و کمی سواد به جهت تحقیق دارد و در انتهای مطلب تاکید بر تربیت در محیطی امن با حضور پدر و مادر در خانواده دارد با سپاس از شما

رضا نوید
رضا نوید
4 سال قبل

رضا نوید
مسابقه مرداد ١٣٩٩
اولین نشانه هاى مسیر خدا ارامش و حس خوب و لذت است که در عجله این نشونه ها نیست و عجله سبب میشه که دوره تکامل طى نشود و در مسیر درست تمام تمرکز روى خواسته و حس خوبه نه روى زمان ولى در عجله تمام توجه و تمرکز روى زمان است که هیچ تطابقى با مسیر خدا نداره و توکل به خدا نیست پس براى تمام این دلایل عجله فقط کار شیطانه یعنى در مسیر کاملاً غلط هستیم
سپاسگزارم از سؤالات خوب شما